Astăzi vă prezentăm o soluție eficientă pentru departamentul de logistică cu echipamentele PALOMAT® de dispensare a paleților din portofoliul nostru.

Magazia de paleți PALOMAT® Inline este componenta ideală pentru stivuirea paleților în liniile de producție. Acestea pot fi integrate în linii de producție pentru a asigura un flux constant și eficient al paleților, reducând nevoia de intervenție manuală și optimizând timpul de lucru.

PALOMAT® Flexomatic este proiectat pentru stivuirea și destivuirea automată a paleților. Utilizatorul poate introduce sau scoate paleții folosind un stivuitor, toate acestea putând fi efectuate la nivelul podelei. PALOMAT® Flexomatic utilizează senzori avansați pentru a detecta paleții, care sunt apoi stivuiți sau destivuiți automat unul câte unul, asigurând o manipulare precisă și sigură.

Magazia de paleți PALOMAT® Greenline stivuiește și destivuiește automat paleții, oferind o soluție ecologică și eficientă din punct de vedere energetic. Utilizatorul introduce sau scoate paleții folosind un stivuitor sau un stivuitor cu furcă. Toată manipularea paleților are loc la nivelul podelei, ceea ce minimizează riscul de accidentare.

PALOMAT® Double Up este proiectat pentru stivuirea și destivuirea automată a paleților. Poate stivui 1+1 paleți goali doi într-o linie, dublând eficiența procesului de stivuire fără a sacrifica spațiul.

PALOMAT® poate fi integrat ca o parte naturală, de exemplu, a unei unități de producție, a unui depozit, a unui departament de ambalare sau a unui magazin – oriunde într-o companie unde este nevoie să stivuiți sau să stivuiți paleți goali la nivelul podelei. Prin utilizarea tehnologiei PALOMAT®, companiile pot beneficia de o reducere semnificativă a costurilor operaționale și de o îmbunătățire a condițiilor de muncă.