Ne extindem si te vrem alaturi de noi!

Pentru ca ne dorim sa contribuim la dezvoltarea Romaniei, am decis sa ne marim echipa si cautam colegi cu care sa construim viitorul si care sa dezvolte zona Bucuresti si Moldova.

Cautam caractere puternice, oameni care vor sa participe la un nou proiect inovativ si care sa aduca plus valoare in multe industrii si implicit jucatorilor din aceste industrii. Asteptam oameni curajosi, dedicati, gata de munca si implicati 100% in dezvoltarea proiectului Kangoopack.

Daca iti place sa interactionezi cu oamenii, ai inclinatii tehnice si vrei sa fi de folos clientilor tai atunci ar fi interesant sa ne auzim. In plus, daca iti place sa „ mesteresti ”, ai experienta in vanzari si vrei sa faci performanta in domeniul ambalarii atunci e obligatoriu sa ne auzim.

Si daca mai si locuiesti in zona Bucuresti / Pitesti / Ploiesti respectiv Bacau / Piatra Neamt / Iasi atunci trebuie sa ne trimiti CV-ul tau la adresa hr@kangoopack.ro mentionand pozitia pentru care aplici si te vom contacta in curand. Sau si mai simplu: completeaza formularul alaturat.

Choose File
Solicitare trimisa. Te vom contacta in curand.
A aparut o eroare. Te rugam incearca din nou.