Consultanta si Audit

Cele mai bune solutii pentru nevoile tale

Specialistii KangooPack sprijina procesul de ambalare al partenerilor cu un aport continuu si consistent de informatii practice, referitoare la utilajele si produsele consumabile disponibile, facilitand astfel procesul de selectionare a celor mai viabile si eficiente solutii.

Instalare

Sprijin in procesul de instalare

KangooPack asigura instalarea si asistenta la instalare pentru fiecare utilaj si instruirea personalului partenerilor atat in ceea ce priveste procesul de instalare, cat si perioada ulterioara acestui proces.

Asistenta Tehnica

Intretinere si monitorizare

KangooPack sprijina procesele de ambalare ale partenerilor, asigurand asistenta tehnica pentru fiecare utilaj pe care il comercializeaza.

Utilajele comercializate de catre KangooPack necesita un timp minim destinat intretinerii si mentenantei, iar astfel costurile de functionare vor fi reduse semnificativ.

Automatizarea Proceselor

Procese semi-automate de ambalare

Utilajele comercializate de catre KangooPack sunt special create cu scopul de a optimiza procesul tehnologic de ambalare, sprijinind astfel dezvoltarea sustinuta a companiilor partenere.

Linii complet automate de ambalare

KangooPack ofera linii complet automate de ambalare (conveioare, selectoare, platforme rotative etc.), ajustate in deplina concordanta cu nevoile clientilor, de la produs pana la paletul gata livrat.