Ce rol joaca brandul Kangoopack, ca “cetatean”, in mediul de business romanesc? De ce este importanta educatia antreprenoriala? Raspunde Mariel Petric, fondator Kangoopack si membru al Romanian Business Leaders.

De ce cred, ca antreprenor, că avem nevoie de cat mai multe companii antreprenoriale românești

Indiferent de domeniu si industrie, un campion local are un efect de tracțiune si motivare semnificativ deoarece arată și altor antreprenori români faptul ca se poate face performanta la cel mai înalt nivel. De asemenea, riscul ca o parte din profitul realizat în România sa fie transfera, legal bineinteles, către alte țări este mult mai mic deoarece marea majoritate a antreprenorilor locali vor continua să investească aici, sa isi extinda afacerile in Romania si ulterior sa devina jucatori regionali, dezvoltandu-se in alte tari din regiune și nu numai.

Rolul de model pentru ceilalți antreprenori consider ca este extrem de important pentru amplificarea curentului antreprenorial românesc si un număr cat mai mare de companii romanesti puternice contribuie la dezvoltarea generala a societatii.

Cat de importantă este educația pentru un antreprenor

In opinia mea, educatia, sub toate formele ei (teoretica si practica, formala si informala), este vitală pentru atingerea succesului unui antreprenor.

Educatia te ajuta:

– sa intelegi principiile si notiunile de baza din jurul unui business – clienti, furnizori, stocuri, cash-flow, taxe, piata, cerere, nevoi, etc

– sa gestionezi si sa motivezi oamenii din echipa si sa transmiti viziunea ta cat mai exact catre ceilalti

– sa poti anticipa evolutia ulterioara a domeniului in care activezi si implicit sa iti pregatesti strategia de dezvoltare in concordanta cu asta

Ce rol joacă brandul Kangoopack, ca “cetatean”, în mediul de business românesc

Kangoopack este acel “cetatean” preocupat de binele celorlalti cetateni si de binele societatii in care traim cu totii.

Preocuparea pentru binele celorlalti se traduce prin dorinta noastra de a ajuta clientii nostri in optimizarea costurilor acestora cu ambalarea produselor, prin eficientizarea la maxim a procesului de ambalare si prin cresterea productivitatii angajatilor celorlalti “cetateni ”