Ne vedem la târgul de soluții de ambalare Packshow.

Unde? La Romexpo, în București.

Când? 11 – 14 mai.

Ce este nou? Avem vești proaspete de la partenerii noștri, vă vom prezenta în premieră în România echipamente care oferă productivitate ridicată și care sunt utilizate în industriile food& beverage, automotive, construcții, accesorii și print.

Anul acesta am devenit reprezentanți exclusivi Hugo Beck în România. Grație acestui parteneriat strategic, echipa noastră a participat la un training intensiv direct la fabrica Hugo Beck din Germania pentru a cunoaște toate detaliile echipamentelor realizate de Hugo Beck.

Hugo Beck este unul dintre cei mai mari producători de echipamente de ambalare grupată în folie termocontractibilă.

KangooPack va prezenta la PackShow mai multe soluții în premieră pentru piața din România.

Compania germană este specializată în echipamente care oferă productivitate ridicată și care sunt utilizate în industriile food& beverage, automotive, construcții, accesorii și print. Parteneriatul cu Hugo Beck va duce la creșterea gamei de soluții pe care le oferim clienților noștri cu impact semnificativ în optimizarea proceselor de ambalare.

KangooPack ascultă, proiectează, garantează.

Optați pentru soluțiile cele mai folosite nivel mondial. Contactați reprezentantul Kangoopack alocat sau trimiteți un email cu solicitarea punctuală și detalii la office@kangoopack.ro.