Astăzi vă prezentăm echipamentele High Speed de ambalare individuală și grupată Hugo Beck, un element esențial din portofoliul nostru.

Mașinile Flowpack de la Hugo Beck sunt un exemplu de excelență în inginerie, atingând viteze foarte mari într-un design extrem de compact, datorită etanșării transversale rotative. Rezultate reproductibile sunt garantate încă de la primul pachet, asigurând o calitate constantă și o eficiență maximă. Sunt disponibile, de asemenea, opțiuni precum trasabilitatea fără probleme și monitorizarea produsului în timpul procesului de ambalare, oferind o vizibilitate completă și control sporit asupra liniei de producție.

Sistemul de alimentare complet automatizat al lui Hugo Beck poate fi integrat în toate sectoarele în linia de ambalare a companiilor din industria de procesare post-tipărire, farmaceutică, dispozitive medicale, cosmetică și alimentară etc. Acest sistem elimină aproape complet nevoia de intervenție manuală, crescând siguranța și reducând costurile asociate cu manipularea produselor.

Mașinile Flowpack sunt ideale pentru produsele cosmetice unde ambalajul etanș și stabilitatea sunt de o importanță crucială. Ne adaptăm mașinile la numeroasele produse și dimensiuni diferite de pe piață, asigurându-ne că dorințele specifice ale fiecărui client sunt îndeplinite. Aceasta înseamnă că mașinile Flowpack de la Hugo Beck sunt disponibile în mai multe modele pentru cea mai largă gamă de cerințe.

Mașinile noastre de ambalare în flux continuu produc rezultate perfecte de ambalare pe folii sigilate la cald și la rece, acoperite cu hârtie, asigurând integritatea produsului și prezentându-l în cel mai atractiv mod posibil.