0
SPECIALISTI DEDICATI
0
CLIENTI MULTUMITI
0
ANI DE EXPERIENTA
0
PROIECTE IMPLEMENTATE

Cine suntem si cum putem creste afacerea ta?

KangooPack, un brand al Cora Trade Center, aduce sub acelasi acoperis, utilaje performante si produse consumabile pentru ambalarea marfurilor pe paleti, ambalare grupata, legare, formare si sigilare cutii si consumabile. Pe langa comercializarea produselor fabricate de branduri de renume, precum Effe3ti, GG Machine, sau Pactur, KangooPack va pune la dispozitie servicii profesionale de consultanta si audit, cu scopul de a contribui in permanenta la eficientizarea procesului tehnologic de ambalare.

ANGAJAMENT

KangooPack isi onoreaza promisiunea de a contribui la dezvoltarea partenerilor sai, eficientizand fiecare proces tehnologic de ambalare, prin intermediul echipei dedicate si mereu interesate de imbunatatire continua” (Mariel Petric-KangooPack, un brand al Cora Trade Center).

VIZIUNE

Pana in anul 2022, KangooPack va deveni alegerea numarul 1 in domeniul solutiilor profesionale de ambalare, pozitionandu-se ca brand dominant in cadrul acestei piete.

VALORI

  • Siguranta

  • Garantia performantei

  • Excelenta operationala

  • Imbunatatire continua

NE MĂRIM ECHIPA!

Te vrem alături de noi!

Aplică acum!

Calitate

Calitatea produselor si serviciilor este garantata atat de catre furnizorii nostri, care vin cu solutii viabile pentru fiecare client, cat si de clientii deja prezenti in portfoliul nostru, care recomanda utilajele comercializate de catre KangooPack.

Personalizare

Fiecare solutie KangooPack este proiectata pentru a satisface nevoile clientului, indiferent de industria in care acesta isi desfasoara activitatea. Echipamentele si produsele consumabile furnizate vor fi adaptate specificului activitatii fiecarui partener.

Siguranta

KangooPack garanteaza siguranta, echipamenetele comercializate fiind proiectate sa asigure buna functionare a proceselor de ambalare, fara a pune in pericol personalul care le utilizeaza. Pe langa siguranta fizica, partenerii nostri au siguranta performantei si a eficientei.

Garantie

KangooPack ofera o perioada de garantie de pana la 3 ani, in functie de utilajul ales, asigurand asistenta tehnica si consultanta pe toata durata parteneriatului. Specialistii nostri sunt mereu langa dumneavoastra, pentru a va oferi solutii de optimizare a proceselor.

Ce spun clientii nostri?

Am achizitionat mai multe utilaje printre care masina automata de infoliat ROTAX care face fata cerintelor fluxului automat in care este integrata, productivitate armonizata cu a liniei ambalare, fiabilitate buna, corespunzatoare dpdv ergonomic, costurile procesului de infoliere mai reduse comparativ cu robotii individuali de infoliat. Am achizitionat si o masina portabila de legare cu PET tip ITA12 care asigura grad ridicat de tensionare (actionare pneumatica), este robusta si are o fiabilitate ridicata. Pe langa cele doua echipamente am achizitionat si o masina portabila de legare cu PET tip ORT 400. Multumim pentru implicarea de care ati dat dovada recomandandu-ne sa investim in aceste echipamente.

Traian R., SC Kronospan Sebes SA - finishing chipboard responsible

Albalact foloseste de cativa ani aceste masini automate si semi-automate pentru ambalarea produselor care pleaca de la noi. Cora Trade Center ne-a inlocuit masinile vechi pentru infoliat cu masini noi, cu grup de preintindere, care sunt mult mai eficiente si care au redus substantial costul de ambalare. Momentan avem 5 masini de infoliat S300 TP de care suntem extrem de multumiti. Pe langa eficienta de care dau dovada, aceste masini ajuta si la cresterea sigurantei, in timpul transportului, deoarece infoliaza bine marfa.

Sorin C., SC Albalact SA - sef birou aprovizionare

Din nevoia de a creste eficienta ambalarii, am incercat cu o masina de infoliere Spinny S300, cu grup de preintindere si folie power suflata, si am fost foarte incantati de stabilitatea paletului. In cateva luni ne-am convins de eficienta acestei masini si am mai achizitonat inca una identica care ne ajuta mult la procesul de infoliere. In Cora Trade Center am gasit un partener real, atat din punct de vedere al utilajelor pentru ambalare cat si a consumabilelor pentru ele, ne-a oferit cea mai buna solutie a momentului.

Stefan O., Cesiro SA - director logistica si aprovizionare

Din necesitatea eficientizarii procesului de ambalare si pentru a castiga timp, ne-am gandit ca avem nevoie de o masina care sa faca acest lucru mult mai rapid si mai bine. Cora Trade Center a identificat nevoia noastra si ne-a oferit solutia perfecta pentru infolierea paletilor. Folosim de mai bine de jumatate de an un utilaj Spinny S300 TP cu turn inaltat la 2,6 m. Cu aceasta masina de infoliat am imbunatatit stabilitatea saltelelor pe palet si am redus considerabil costul de ambalare.

Dan B., Bodescu Export Import - producator de saltele

Cora Trade Center ‎ne-a oferit Solutia optima pentru necesitatile noastre, instaland 2 masini de infoliere: GG Macchine – pentru infoliere orizontala a componentelor din tabla si Spinny S300TP – pentru infolierea paletilor cu produse finite. Lucrand de aproximativ un an de zile cu aceste masini, am constatat o imbunatatire considerabila in ergonomia muncii. De asemenea consumul de folie a scazut, optimizand costurile aferente impachetarii. Cu siguranta vom mai apela la CTC in situatia in care vom mai dori implementarea unor noi solutii de ambalare.

Tudor P., SC Eaton Electro Productie SRL - Sef Departament Logistica