Dragi parteneri,

Pentru ca suntem o echipa dinamica si inovatoare si mai ales pentru ca ne pasa de afacerea dumneavoastra, am decis ca e timpul pentru o schimbare de concept, care sa reprezinte noile directii de dezvoltare. Suntem competitivi, operativi si oferim produselor dumneavoastra protectie deplina, precum cangurii care-si poarta puii in siguranta in marsupiu. Iar pentru ca salturile lungi ne duc departe, ne-am dorit o abordare deschisa spre colaborari internationale. Acestea sunt principalele motive pentru care am decis ca Utilaje Ambalare sa devina KangooPack.

Pe KangooPack.ro veti gasi pe langa utilaje si servicii de cea mai inalta calitate, si produse consumabile compatibile, deoarece ne dorim sa oferim partenerilor nostri solutii complete in domeniul ambalarii profesionale.

Noul website are o structura mai intuitiva si dinamica, prietenoasa cu utilizatorii, cu noi functionalitati si un design contemporan, aerisit. Toate informatiile despre produsele si serviciile noastre sunt acum mult mai vizibile si la indemana.

Aceeasi echipa, Utilaje Ambalare, sub egida unui nou brand, KangooPack, va cauta mereu sa va recomande cele mai bune solutii, motiv pentru care specialistii nostri sunt pregatiti sa raspunda cu promptitudine tuturor solicitarilor. Prin serviciile de consultanta si audit, precum si prin asistenta tehnica oferita pe tot parcursul implementarii sistemelor performante si inovative, va veti bucura de solutii complete de ambalare si eficientizare a costurilor de productie.  

Pentru o acomodare facila, pastram online site-ul UtilajeAmbalare.ro pana la jumatatea lunii martie, invitandu-va sa vizitati intre timp KangooPack.ro pentru a va putea bucura de noutatile pregatite.

In incheiere, vreau sa multumesc tuturor partenerilor pentru sprijinul si increderea acordate si sa va asigur, totodata, de faptul ca filosofia KangooPack se concentreaza pe livrarea unor experiente desavarsite colaboratorilor.

 

Cu sinceritate si respect,

Mariel PETRIC

KangooPack,

Un brand al Cora Trade Center