Anul 2021 a început în forță, cu proiecte noi și provocatoare atât în retail, FMCG, cât și în producția de mobilă. Am început discuții alături de numeroși clienți despre potențiale proiecte de optimizare costuri și asta ne face să credem că 2021 va fi un an foarte bun pentru noi.

De asemenea, am pregătit un plan ambițios de investiții în dezvoltarea capacităților logistice și de producție, în extinderea echipei și sperăm că împreună cu clienții noștri să contribuim cu toții la un mediu economic puternic și stabil. În acest context optimist, rămânem fideli principiilor noastre de a aduce un plus de valoare partenerilor noștri la fiecare interacțiune prin soluțiile integrate și inovative oferite.

Care sunt industriile pe care le targetăm în 2021?

Ce este foarte important de știut e faptul că putem acoperi orice industrie și aplicație, putând oferi soluții integrate în cele 4 mari domenii ale ambalării secundare: înfoliere cu folie stretch, legare cu benzi de legat, formare și sigilare cutii cu benzi adezive precum și ambalarea grupată utilizând folii termocontractibile. De asemenea, oferim soluții inovative pe partea de fixare și protejare produse în cutii utilizând atât hârtie specială cât și pernițe speciale umplute cu aer precum și soluții integrate în zona de Logistică / Warehousing.

De asemenea, suntem atenți la evoluția fiecărei industrii și în funcție de cerințele fiecărei companii vom avea o abordare specifică. Ne așteptăm să vedem în acest an o dezvoltare în zona de e-commerce, a pieței de retail FMCG, pharma și a zonei de logistică și depozitare, dar piețele de materiale de construcții și cea a producției de mobilă au și ele perspective bune de creștere.