Echipamentele noastre pentru înfoliere paleți și foliile stretch tehnice asigură o ambalare eficientă și sigură, optimizând costurile și minimizând pierderile.

Foliile tehnice oferite de KangooPack aduc multiple beneficii care contribuie la reducerea costurilor operaționale. Acestea au o rezistență superioară la rupere, perforare și forță de strângere, permițând astfel ambalarea unor încărcături mai grele și voluminoase fără a compromite integritatea ambalajului.

Totodată, este minimizat riscul de deteriorare a mărfurilor în timpul transportului și manipulării, evitând costurile suplimentare asociate cu retururi și reclamații.

Mai mult decât atât, datorită proprietăților superioare ale foliei (elongație mare, grosimi reduse), pentru fiecare palet se va utiliza mai puțină folie asigurând stabilitatea încărcăturii, ceea ce duce la reducerea consumului de materiale și implicit al costurilor.

Scăderea cantității de folie utilizate contribuie la economii semnificative pe termen lung.

Un alt aspect important este acela că procesul de înfoliere este mai rapid și mai simplu cu filmele de calitate, ceea ce duce la creșterea productivității echipelor de ambalare.

Reducerea timpului necesar pentru ambalare înseamnă o mai bună utilizare a forței de muncă și o reducere a costurilor asociate cu orele de muncă.

Informații de contact:

📞 Telefon: +40 735 730 227
📧 Email: online@kangoopack.ro
📍 Adresă: Strada Fabricilor nr 5, cod 510403, Alba Iulia