Cel mai nou membru al familiei EFFE3TI a fost conceput pentru a satisface nevoile de versatilitate si mobilitate in cazurile care necesita infoliere imediata, „on-site”. Astfel, pentru paletii care nu pot fi incarcati pe o masina automata sau semi-automata, exista optiunea de infoliere cu ajutorul robotului Oscar, care se invarte autonom in jurul paletului.

Cantarind numai 255 de kilograme, Oscar este usor de transportat multumita sistemului de manevrare cu mai multe functii sau poate fi mutat cu ajutorul unui stivuitor. E suficient sa pozitionezi roata dotata cu senzori pe palet si sa apesi butonul de Start. Oscar iti va proteja produsul, oprindu-se la sfarsitul ciclului de ambalare.

Dimensiunea minima a paletului este de 600 x 600 mm, iar inaltimea standard de ambalare este de 2100 mm (optional se poate ajunge pana la 2600mm, iar la cerere se poate adapta pentru a ambala produse cu inaltime peste 2600mm). Panoul de control este foarte usor de utilizat si ofera posibilitatea de ajustare in functie de dimensiuni si nevoi cu numai cateva butoane.

Oscar detine cea mai mare autonomie a acumulatorilor, de pana la 320 paleti/incarcare, iar cand scade nivelul bateriei, e posibila incarcarea pe loc, cu ajutorul incarcatorului din dotare. De asemenea Oscar se mandreste cu tehnologia patentata de inaintare pe roata anterioara.

Pentru paleti cu greutate sau dimensiune diferite fata de standard, sau pentru infoliere fara a muta paletul, robotul Oscar este intotdeauna pregatit sa ajute.

Aici gasiti mai multe detalii despre carcateristicile tehnice de care se bucura Oscar, iar pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0258817842, sau pe kangoopack@ectc.ro.