Finalul verii vine cu vești bune de la noi: promoții la câteva dintre produsele noastre printre care se numără : mașina de înfoliat paleți SPINNY S500 de la Effe3TI, cea mai performantă mașină de înfoliat semiautomată de pe piață ; mașina de ambalat KLOK 550 de la Pactur și  benzile adezive cu adeziv acrilic, hot melt și solvent. Puteți profita de reduceri în limita stocului disponibil.

 

Mașina de înfoliat paleți SPINNY S500, Effe3Ti

 

 

Cea mai performantă mașină de înfoliat semiautomată de pe piață, deține masă rotativa, care este ideală pentru a eficientiza procesul de ambalare a paleților. Această mașină de înfoliat, datorită senzorilor din dotare, asigură un proces de înfoliere în siguranță și în care intervenția utilizatorului este foarte redusă.

Reducerea de preț este semnificativă > 1.410 EURO, garanție 36 luni

Caracteristici tehnice:

  • Diametrul mesei rotative: 1650 mm;
  • Capacitate: 2000 kg;
  • Înălțimea max. a paletului: până la 2100 mm;
  • Viteza platformei rotative: între 5 și 15 rpm;
  • Panou de control: Da (touch screen);
  • Frână electromecanica pentru tensionare: Da;
  • Tensiune de alimentare: 230V – 50Hz.

Mai multe detalii despre această mașină aici.

Pentru a discuta cu unul dintre consultanții noștri, te invităm să suni la 0258 817 842 sau să ne scrii un e-mail la utilaje@ectc.ro.

 

Mașina de ambalat KLOK 550, Pactur

 

Noua generație de mașini de ambalare cu capacitate mare, te ajută să economisești energie și timp. Mașini de ambalat, 100% fabricate în Italia, cu încălzire rapidă, la un preț foarte bun și acum și la promoție :

Reducere de 310 EUR, garanție 12 luni

Noua mașină de ambalat cu capac, Klok 550, este echipată cu un sistem de încălzire recent dezvoltat, prin care se economisesc timp și bani. În plus, Pactur folosește sistemul propriu de lipire, testat cu succes în peste 30 de ani.

 

Caracteristici tehnice
Producție / ora buc. 500
Alimentare V 220/240v – 50/60 Hz.
Dimensiuni sigilare mm 550×440
Înălțimea maximă mm 200
Putere maximă KW 3.6
Dimensiuni rolă mm 600×300
Greutate netă mașină Kg. 136
Dimensiuni mașină mm 1300x810x1000 (h)

 

Mai multe detalii despre această mașină aici.

Pentru a discuta cu unul dintre consultanții noștri, te invităm să suni la 0258 817 842 sau să ne scrii un e-mail la utilaje@ectc.ro.

 

 

Benzi adezive

Benzile adezive pentru împachetare sunt compuse dintr-un suport de BOPP și un strat de adeziv. Adezivul poate fi acrilic, hot melt sau solvent.

Pentru a beneficia de reducerea pentru oricare dintre acestea, te invităm să ne contactezi la numărul de telefon 0258 817 842 sau să ne scrii un e-mail la utilaje@ectc.ro, pentru că aceste oferte sunt personalizate.

Iată câteva diferențe, de ordin tehnic, între aceste trei tipuri de benzi, însă pentru mai multe detalii, poți contacta telefonic, pe unul dintre specialiștii noștri, la numărul mai sus menționat :

Benzii adezive acrilice îi crește aderența în timp, însă pentru a face priză completă, adezivul acrilic are nevoie de timp, care diferă în funcție de materialul și temperatura de aplicare. Banda rezistă atât la temperaturi ridicate, cât și la temperaturi scazute. În plus, are o rezistență crescută la acțiunea razelor UV.

Banda adeziva hot melt face priza totală într-un timp mai scurt decât benda acrilică  și poate fi aplicată la temperaturi scăzute. Temperatura și condițiile, de depozitare, însă, joacă un rol important în menținerea conformității produselor din punct de vedere calitativ.

Banda adeziva solvent face priză rapidă. Adezivul rezistă (după priză) foarte bine atât la temperaturi ridicate, cât și la temperaturi scăzute.

 

Pentru orice tip de informație legată de această promoție, așteptăm să ne contactezi la numărul de telefon 0258 817 842 sau să ne scrii un e-mail la utilaje@ectc.ro.