Educația este parte din ADN-ul companiei Kangoopack și se manifestă în mai multe direcții la nivel de business și personal.

„Educația este una din direcțiile principale în care trebuie sa investim și pe care trebuie sa ne concentrăm la nivel național, iar acest lucru trebuie să înceapă de la nivelul copiilor și al școlii. Tocmai de aceea ne face plăcere să fim alături de proiecte precum Super Teach, care coagulează comunitățile cu mentalitate deschisă formate din profesori, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ, ONG-uri și companii care susțin investițiile în educație. De asemenea, educația antreprenorială reprezintă un pilon important al dezvoltării mediului de business românesc. De aceea, inițiative precum Antreprenoria și Mentoria sunt complementare viziunii noastre pentru că, de asemenea, noi ne dorim să sprijinim tinerii antreprenori în dezvoltarea afacerilor proprii și încurajarea spiritului antreprenorial”, a declarat Mariel Petric, CEO Kangoopack.

Considerăm, astfel, că principalul beneficiu al parteneriatului dintre Kangoopack și Romanian Business Leaders este accesul la inițiative prin care o companie antreprenorială ca a noastră se poate implica în comunități și programe care vor schimba România în bine.

Romanian Business Leaders (RBL) este o organizație apolitică, neguvernamentală și non-profit care oferă o platformă de acțiune și implicare a liderilor de business din România.