Primavara aduce o reducere substantiala la unul dintre cele mai performante echipamente KangooPack: Sistemul de infoliere orizontala automata Evoring A400.

Pentru a beneficia de reducerea de peste 2000 de Euro, contacteaza-ne in cel mai scurt timp la numarul de telefon 0 735 730 227, sau scrie-ne un e-mail la info@kangoopack.ro

Promotia este valabila in perioada 1-30 Aprilie 2018.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale masinii automate Evoring A 400 este reprezentat de cresterea semnificativa a eficientei si productivitatii procesului de infoliere, reducand efortul fizic si stresul operatorului.

Masina de infoliat orizontala automata Evoring A 400 este flexibila si foarte usor de utilizat. Structural, comparand cu seria semi-automata, sistemele EVORING-A sunt echipate cu conveioare, senzori si unitate pneumatica verticala de presiune pentru a stabiliza produsul in timpul ambalarii – un ciclu complet automatizat.

Evoring A 400 dispune de 8 moduri de infoliere predefinite si display touch-screen pentru a manevra functiile masinii. Se pot, de asemenea, seta programe de infoliere personalizate in functie de caracteristicile produsului care trebuie ambalat.

La finalul conveiorului se gaseste un spatiu de depozitare pentru produsele ambalate.

Aici gasiti mai multe detalii referitoare la beneficiile si caracteristicile sistemul de infoliere orizontala automata Evoring A 400.

Informații de contact:

📞 Telefon: +40 735 730 227
📧 Email: online@kangoopack.ro
📍 Adresă: Strada Fabricilor nr 5, cod 510403, Alba Iulia