Suntem încântați să anunțăm că în calitate de partener principal, KangooPack a jucat un rol esențial în ediția a XII-a a Summit-ului organizat de Romanian Business Leaders (RBL). Acest eveniment a avut loc între 29 și 30 mai și a reunit peste 250 de antreprenori și lideri de top din mediul de business românesc.

Parteneriat pentru un viitor mai bun

Experiența și dedicarea echipei KangooPack în dezvoltarea unui mediu de afaceri solid și durabil au contribuit semnificativ la succesul acestui summit. Mariel Petric, CEO-ul companiei, a subliniat rolul important pe care îl are compania în sprijinirea inițiativelor ce vizează un viitor prosper pentru România.

Ce facem în fiecare zi, atât eu cât și colegii mei din KangooPack, alături de mulți alți antreprenori din Romanian Business Leaders, este să ‘votăm’ pentru un mediu de afaceri sănătos, solid și orientat spre viitor, să construim o țară în care copiii noștri să își dorească să trăiască,” a declarat Mariel Petric.

Romanian Business Leaders – Un motor al schimbării pozitive

Fundația Romanian Business Leaders (RBL) este cunoscută pentru misiunea sa de a transforma România într-o țară mai bună pentru afaceri responsabile și, implicit, pentru toți românii. Această organizație imparțială și apolitică aduce împreună lideri din mediul privat pentru a lucra la proiecte în domenii esențiale precum antreprenoriatul, educația și buna guvernare.

Summit-ul RBL din acest an a combinat cunoașterea, interactivitatea, inspirația, socializarea, munca și distracția, creând un cadru ideal pentru a genera proiecte concrete care să construiască România de mâine. Tema Summit-ului din 2024 a subliniat importanța unei abordări proactive și orientate către rezultate, esențială pentru a răspunde atât schimbărilor politice și geostrategice, cât și nevoilor și oportunităților mediului de business din România.

Implicare și acțiune concretă

Ca partener principal al evenimentului, KangooPack și-a reafirmat angajamentul de a sprijini comunitatea de afaceri din România și de a stimula dezvoltarea sustenabilă. Implicarea noastră activă în inițiativele promovate de RBL reflectă valorile companiei noastre și dorința de a contribui la un viitor mai bun.

Prin această colaborare, ne propunem să inspirăm și să sprijinim nu doar mediul de afaceri, ci întreaga societate românească, asigurându-ne că generațiile viitoare vor avea parte de o țară în care merită să trăiască și să își construiască viitorul.

 

Continuați să urmăriți blogul nostru pentru mai multe detalii despre proiectele și inițiativele noastre viitoare. Suntem dedicați unui parteneriat de lungă durată cu Romanian Business Leaders și rămânem fermi în misiunea noastră de a contribui semnificativ la dezvoltarea durabilă a României.