Kangoopack, companie care oferă soluții integrate de ambalare, este alături, în calitate de partener, de evenimentul CAPITALUL ROMÂNESC – implicații și oportunități la un an de pandemie, organizat de Fundația Romanian Business Leaders.

Anul trecut, la doar 4 zile după declararea stării de urgență, a fost organizat primul eveniment online RBL, dedicat Capitalului românesc – implicații și oportunități. La momentul respectiv, invitații au oferit perspective despre ceea ce credeau că va urma. Uitându-ne în retrospectivă, ne dăm seama că unele lucruri au fost așa cum am previzionat, iar altele nu. Pe 1 aprilie, între orele 17.00 și 20.00, ne reîntâlnim cu o nouă serie de conversații despre cum arată lucrurile la un an de pandemie, pe mai multe paliere ale capitalului românesc  și antreprenoriatului.

Am pregătit trei sesiuni de câte o oră și îi vom avea alături de noi pe: Dragoș Petrescu, Mihai Marcu, Felix Pătrășcanu, Marius Ștefan, Dragoș Roșca, Dan Isai, Dragoș Neacșu, Dan Pitic, Iulian Cîrciumaru, Angela Roșca, Laura Florea, Sorin Axinte și Sergiu Neguț.

Vom discuta alături de invitații noștri care sunt temele care ne vor face agenda în 2021, care sunt scenariile de funcționare pentru anul în curs și anii următori, dar și despre care sunt informațiile și semnalele de care să ținem  cont atunci când luăm decizii.