Vino sa ne cunoastem si sa gasim impreuna cea mai potrivita solutie pentru a contribui la dezvoltarea si eficientizarea afacerii tale!

Descarca gratuit invitatia aici: https://www.pack-expo.ro/inregistrare-online/.

In perioada 16-19 Mai, echipa Kangoopack va fi prezenta la Pack Expo, cel mai mare targ din industria ambalarii din Sud-Estul Europei, organizat la Romexpo Bucuresti. 170 de expozanti din 12 tari isi vor expune ofertele din domeniul ambalarii, iar peste 100 de echipamente inovatoare vor fi in functiune pe toata durata desfasurarii expozitiei.

Va invitam sa vizitati standul Kangoopack si sa descoperiti cele mai noi echipamente si consumabile din industria ambalarii profesionale! Vor fi 4 zile pline de sfaturi de la profesionisti in domeniu, demonstratii live, consultanta de specialitate pentru eficientizarea procesului de ambalare si parteneriate de succes.

Unic distribuitor in Romania a unor branduri de renume international, precum Effe3ti, Kangoopack va pune la dispozitie solutii inovatoare de reducere a costurilor procesului tehnologic de ambalare. Specialistii nostri vor dezvolta impreuna cu voi solutii personalizate si vor garanta performanta si fiabilitatea echipamentelor si consumabilelor, oferind cea mai mare perioada de garantie standard de pe piata solutiilor de ambalare. Gama de produse este completata de servicii specializate de consultanta, instalare, asistenta tehnica si automatizare a proceselor de ambalare.

Va asteptam!