Astăzi vă prezentăm echipamentele de legat Signode din portofoliul nostru, cele pentru benzi de plastic (PP și PET) și metalice.

De fabricație elvețiană, Signode BXT3 este un dispozitiv de legat cu acumulator pentru benzi de plastic care oferă încredere și durabilitate. Pentru legarea cu benzi metalice exista noul model Signode BPT care există si în varianta pentru benzi de 32 mm lățime, singura soluție 100% mobilă din piață.

Principalele caracteristici sunt interfața cu utilizatorul tip touchscreen pentru monitorizare și ajustare facilă a parametrilor de funcționare de către operator, acumulatorul Bosch cu incarcare rapida, contor pentru numărat cicluri, etc. De asemenea, aparatele de legat Signode se remarcă prin viteză de tensionare variabilă, controlată prin presiune digitală – utilă în cazul pachetelor sensibile. Se remarcă și funcția de memorizare a setărilor favorite, pentru comutare ușoară între programe în cazul legării unei mari varietăți de pachete și indicatorul de aliniere a benzii de legat, pentru poziționare corectă și pentru siguranța procesului de legare.

Design simplu, plus operare și întreținere ușoare

Mașinile de legat Signode tip masă cu cadru sunt soluția ideală pentru a lega cu bandă de plastic. Mașina poate fi utilizată la scară largă în oficii poștale, tipografii, bănci, magazine, depozite, unități de producție, etc. Caracteristicile mașinilor sunt zgomotul redus, motoarele duble, transmisia motor, etc. Se remarcă, în același timp, reglarea externă a forței de tensiune, timpului de răcire și lungimii benzii din magazie. Designul este simplu, operarea și întreținerea sunt ușoare.

Signode este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piata soluțiilor de ambalare finala, portofoliul cuprinde benzi de legat metalice și de plastic, folie stretch, ambalaje de protectie și echipamente și accesorii de aplicare a acestora pentru operațiile de ambalare industrială finală. Produsele Signode sunt folosite la nivel internațional în mai multe domenii de activitate pentru a ambala și securiza aproape orice produs, de la ziare până la carton ondulat, paleti un diverse produse sau role de tablă de oțel.

Ne bucurăm că datorită parteneriatului cu grupul Signode putem să oferim cele mai performante inovații tehnologice într-un design dedicat creșterii productivității.

KangooPack ascultă, proiectează, garantează.