s500trans-vistatot

Industria ambalării în România se dezvoltă din ce în ce mai mult, iar consumatorii din România conștientizează necesitatea unui proces de ambalare complet, pentru a reduce costurile și pentru a crește eficacitatea companiei.

Inovația vine în industrie din partea unor proiectați de utilaje străini, care au inovat utilaje complexe, menite să automatizeze procesul de ambalare. Ca urmare al acestui continuu flux de dezvoltare a tehnologiei, costurile specifice se reduc și întreaga acțiune de ambalare devine mai exactă.

Un alt avantaj este siguranța acestor utilaje, care prin automatizare, protejează operatorul și minimizează riscurile unui accident de muncă.

Trei dintre producătorii de top ai acestor utilaje sunt de Effe3ti, Pactur si GG Macchine, din Italia.

Spinny S500, de la Effe3Ti, dispune de un sistem de pre-întindere și unul de frânare, motorizat, ce permite controlul mult mai bun al calității procesului de înfoliere. Înălțimea paletului poate ajunge până la 3800 de mm, utilajul permițând reducerea lățimii filmului, prin plierea acestuia, pentru o ancorare mai bună pe palet.

Pentru ambalarea grupată sau individuală, în folie termocontractibilă, din poliolefină sau PVC, mașina Auto 60 Unica  de la PACTUR este ideală. O mașină complet automată cu funcție de apropiere a conveioarelor, pentru produse foarte mici. Această mașină are productivitate ridicată si este potrivită pentru orice aplicație.

Evoring A 400 , de la GG Macchine, este o mașină de infoliat orizontală, automată, cu folie stretch, care permite ajustarea manuală a înălțimii conveiorului, pentru precizie. Utilajul dispune de conveioare motorizate la intrare și ieșire, funcțiile mașinii fiind controlate printr-un display cu touch-screen.

Linia completă de formare si sigilare, de la Effe3Ti, este special creată pentru a acoperi întregul proces de formare si sigilare a cutiilor. Utilajele Flex 056-P, PRF – 04, Goldtape 50 și PRE – 50 – 3 formează un sistem complet, benefic pentru reducerea costurilor cu ambalarea, asigurând protecție oricărui produs ambalat în cutii, pentru transport. Linia formează, sigilează și transportă cutiile către partea de încărcare spre distribuție.

Utilajele pot fi testate în cadrul evenimentului Packexpo, de la Romexpo București, din acest an, la standul 4, al companiei Cora Trade Center (CTC). Specialiștii vor fi prezenți pe perioada 27-30 septembrie în Pavilionul Central, pentru a răspunde oricăror întrebări legate de procesul de ambalare.

Cora Trade Center este compania clienților dedicați și axați pe eficientizarea producției și creșterea continuă a companiei lor. Prin implicare și muncă, fiecare partener al companiei beneficiază de sprijin în instalarea utilajelor și în găsirea celei mai bune soluții , indiferent de industrie.  CTC este unic distribuitor al Effe3ti Italia, în România, Ungaria, Slovenia, Republica Moldova și Bulgaria.