Kangoopack, companie care oferă soluții integrate de ambalare, anunță numirea lui Călin Muntean în funcția de director de operațiuni (COO) începând cu luna martie 2022.

În acest nou rol, Calin Muntean va fi parte a echipei de management, având ca principal obiectiv îmbunătățirea activității operaționale a Kangoopack, companie care numără în prezent 20 de angajați și are o cifră de afaceri de 7 milioane de euro.

“Am experiență în companii mari care au trăit o etapă de creștere prin care trece și Kangoopack în prezent. Sunt pregătit să susțin îndeplinirea obiectivelor de creștere a companiei mai ales în contextul noilor tendințe din piața soluțiilor de ambalare. Odată cu izbucnirea pandemiei, mai multe activități au trecut în online, iar consumul s-a modificat, iar pentru mare parte din produsele achiziționate livrarea se face prin intermediul companiilor de curierat. De aici și volumul mare al produselor ambalate versus volumele din perioada anterioară declanșării pandemiei”, a declarat Călin Muntean, COO Kangoopack.

Călin Muntean are peste 20 de ani de experiență în multiple domenii de business, cum ar fi retail (în companii precum Altex, Solina România, Domo), și sistemul bancar (Raiffeisen Bank). 

“Rolul unui director de operațiuni este extrem de important pentru buna funcționare a companiei, fiind implicat în toate zonele cheie ca aprovizionarea, vânzările, logistica, producția și service-ul, iar impactul este unul semnificativ. Călin Muntean are o experiență mare în organizarea și optimizarea proceselor, managementul echipelor, precum și în elaborarea de strategii pentru dezvoltarea companiei”, spune Mariel Petric, fondator Kangoopack.

Reprezentanții Kangoopack estimează o dezvoltare în zona de e-commerce, a pieței de retail FMCG, pharma și a zonei de logistică și depozitare, dar piețele de materiale de construcții și cea a producției de mobilă au și ele perspective bune de creștere. Pentru anul 2022 compania are planificate investiții importante în noi capacități de producție și logistice care să susțină creșterea viitoare în România și în țările vecine.

Despre Kangoopack

Kangoopack este o companie antreprenorială cu capital 100% românesc, activând în principal pe piața din România, cu clienți și din țările limitrofe – Ungaria, Serbia, Bulgaria, Croația, Moldova, Ucraina. Kangoopack oferă soluții complete pentru ambalarea mărfurilor pe paleți, ambalare grupată, legare, formare și sigilare cutii și consumabile.