Miercuri, 11 mai 2022, se deschide Pack Show, expoziţia de packaging pentru Europa de Sud-Est!

Timp de 4 zile, specialiştii industriei se vor reuni în pavilionul B1 de la Romexpo Bucureşti, pentru a prezenta cele mai noi echipamente, inovații, tehnologii SMART și soluții eficiente din domeniu: de la echipamente de producție a ambalajelor la toate tipurile de ambalaje (biodegradabile, hibride, din plastic, metal, sticlă sau carton ondulat), tehnologii de ambalare ingenioase, soluții software și logistică.

La expoziţie participă peste 70 de firme internaţionale din 7 ţări: Bulgaria, Italia, Olanda, România, Slovenia, Turcia și Ungaria.

Kangoopack are vești proaspete de la partenerii noștri. Vom prezenta în premieră în România echipamente care oferă productivitate ridicată și care sunt utilizate în industriile food& beverage, automotive, construcții, accesorii și print.

Anul acesta am devenit reprezentanți exclusivi Hugo Beck în România. Grație acestui parteneriat strategic, echipa noastră a participat la un training intensiv direct la fabrica Hugo Beck din Germania pentru a cunoaște toate detaliile echipamentelor realizate de Hugo Beck.

Pack Show 2022 vine cu încă o noutate: un eveniment prin care sprijinim viitorii specialişti în domeniul ambalajului. Pe 13 mai, trei mari universităţi din ţară (Universitatea Politehnică din Bucureşti, Universitatea Politehnică Timişoara şi Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca) vor prezenta în cadrul expoziţiei programele de masterat în poligrafie.

Programul de vizitare al expoziţiei este de miercuri până vineri (11-13 mai) între orele 9:00 şi 17:00, iar sâmbătă (14 mai), între orele 9:00 şi 16:00.

Mai multe detalii, pe www.packshow.ro.

Accesul la expoziţie este gratuit, pe baza invitaţiei electronice descărcate de pe site-ul oficial www.packshow.ro.

11-14 mai 2022

Romexpo, pavilion B1